,

Rastjerivač ptica | leteća sova

Dostupnost je:

Trenutačno rasprodano


Šifra proizvoda: M21028
  • Boja: srebrna / holografska
  • Materijal: PVC
  • Dimenzije: 39 x 20 cm
  • Vodootporni materijal

9,15  (7,32  bez PDV-a)

Trenutačno rasprodano

(E-mail when Stock is available)

Rastjerivač ptica | leteća sova

Odbijač ptica je uređaj koji se koristi za odbijanje ptica sa određenog mjesta. Mogu koristiti različite tehnologije poput zvuka, svjetla, pokreta i drugih podražaja kako bi se ptice osjećale nesigurno i ne približavale se.

ZAŠTITA – svrha odbijača je zaštita usjeva, zgrada, infrastrukture, kao i sigurnosti ljudi i samih ptica. Koriste se u mnogim industrijama poput poljoprivrede, uzgoja stoke, industrije, zrakoplovstva i drugih.

VJEŠAN – odbijač ptica je na konopu, tako da se trese na vjetru. Da bi odbila ptice od dolaska na određena mjesta, utječe na njih različitim podražajima. Kroz zvukove, pokret, refleksiju svjetla i dizajn. Također služi kao ukras za vrt.

HOLOGRAFSKI + VODOOTPORAN – holografski premaz stvara dojam trodimenzionalnosti i dubine na površini. Kao da je sova stvarna. Ovaj se efekt postiže korištenjem posebnih folija i premaza koji reflektiraju svjetlo na različite načine. Boje su dizajnirane da odbijaju stvaranjem visoko reflektirajućeg svjetla koje odbija ptice ili druge životinje. Još jedna prednost je vodootporni materijal.

ZVONA – holografska sova za ptice ima 2 zvona koja proizvode zastrašujuće zvukove pri kretanju na vjetru.To može biti neugodan zvuk za ptice.

Specifikacija proizvoda:

Boja: srebrna / holografska
Materijal: PVC
Dimenzije: 39 x 20 cm
Težina: 41 g
Težina pakiranja: 46 g

 

SKU: M21028 Kategorije: ,

Na temelju procenatnih recenzija

0.0 ukupnom broju
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će pregledati "Rastjerivač ptica | leteća sova"

Još uvijek nema recenzija.

Kupovina košarica

close