,

Gumena podloga za vježbanje | 34cm

Dostupnost je:

Po narudžbi (dostava 5-8 dana)


Šifra proizvoda: M3476
  • Podloga tipa 2 u 1
  • Boja: crna
  • Promjer: 34 cm
  • Visina: 5 cm
  • Set sadrži pumpu

6,78  (5,42  bez PDV-a)

Po narudžbi (dostava 5-8 dana)

Gumena podloga za vježbanje | 34cm

Gumena podloga za vježbanje ima posebno profilirane “šiljke” dva različite debljine i gustoće, koje povećavaju perceptivne sposobnosti tijela. Također je pogodna za ljude koji vode sjedilački način života, jer potiče tzv. dinamično sjedenje. Stimulira mikropokrete međukralježnih diskova, čime potiče liječenje bolova u leđima i prisiljava na sjedenje u ispravnom položaju. Izbočine također nadražuju osjetilne receptore na tabanima, čime poboljšavaju cirkulaciju krvi.

Podlogu preporučuju, između ostalih, fizioterapeuti, fitness instruktori itd. Pogodna je za rehabilitaciju nakon ozljeda, ravnotežni trening, dinamično sjedenje, koordinaciju, snagu i cirkulaciju, masažu stopala (akupresura). Ima glatku jednu stranu s malim izbočinama i drugu masažnu i stimulirajuću s dugim izbočinama.

Set također uključuje pumpu s iglom koja se može koristiti i za napuhavanje lopti i podloga.

JEDNOSTAVNO SKLADIŠTENJE I PRIJEVOZ – podloga nakon ispuhivanja zauzima vrlo malo prostora, što olakšava njezino skladištenje i prijevoz. Lako je možete ponijeti sa sobom na izlet.

ZA LJUDE SVIH DOBI – podloga je idealna za sve ljude bez obzira na dob i spol; kriterij korištenja je samo visina i individualne mogućnosti u području izvođenja pojedinih vrsta vježbi. Idealno za vježbanje tijekom trudnoće.

ŠIROKA PRIMJENA – prostirka se može koristiti u fitness centrima, kod kuće, u uredima, u rehabilitacijskim centrima ili na fizioterapiji.

PRAKTIČNO – posebno dizajnirana prostirka ima šiljke/izbočine s obje strane, zahvaljujući kojima možete izvoditi razne vježbe prema svojim potrebama i preferencijama; ušteda prostora i troškova; Jastučić tipa 2 u 1.

Specifikacija proizvoda:
Crna boja
Promjer: 34 cm
Materijal: PVC
Visina 5 cm
Težina: 910 g
Sadržaj paketa:
jastučić
Pumpa

SKU: M3476 Kategorije: ,

Na temelju procenatnih recenzija

0.0 ukupnom broju
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će pregledati "Gumena podloga za vježbanje | 34cm"

Još uvijek nema recenzija.

Kupovina košarica

close